Mercedes Biel (dansa clàssica, dansa espanyola, jazz)

mercedes-biel
Estudia dansa clàssica, dansa espanyola i flamenc a Studio Isadora. Amplia els estudis de dansa espanyola amb Asunción Aguadé i els de jazz, claqué i comèdia musical amb Coco Comín. Està cursant el darrer any dels estudis superiors de dansa de la Royal Academy of Dance de Londres.  Cursa estudis de violí i guitarra i els professionals de piano, així com castanyoles en el Mètode de Emma Maleras. Ha cursat modern-jazz fins el nivell INTERMEDIATE de ISTD (Imperial Society of Teachers of Dancing). Participa com a ballarina en diferents actes, publicitat, sarsueles i anualment realitza la coreografia de l’Scketch Musical per al Club Juvenil Llar a Barcelona. Imparteix classes i és la responsable dels cursos de dansa-jazz, ESCALA EN HI-FI, que es celebren anualment a Sant Esteban de Litera a Osca. Des de el 2011 és professora de les classes de predansa, dansa clàssica i jazz a Studio Isadora i des de el curs 2013 és la ajudant en la organització de la festa de clausura de l’estudi.

Eulàlia Camps (comèdia musical, castanyoles, música)

eulalia-camps Es forma en dansa clàssica, modern jazz, dansa espanyola i flamenc a Studio Isadora, i en contemporani amb Anna Sánchez. Obté el certificat de la Royal Academy of Dance fins al vuitè curs, amb l’Àngels Forés com a professora. Obté el diploma de grau elemental i revàlida en el mètode de castanyoles d’Emma Maleras. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona en l’especialitat de Comèdia Musical. És actriu de la companyia EGOS TEATRE. Té estudis musicals de piano i cant de grau mitjà, que ha dut a terme a l’Escola Luthier. És professora de comèdia musical a Studio Isadora des de l’any 2004.

Jonatan Díaz (dansa clàssica, elasticitat, treball de puntes, variacions de repertori, responsable de la Formació Professional)

eulalia-camps Comença la seva formació en dansa clàssica a l’escola Company&Company amb el mestre José Manuel Rodríguez. Dos anys més tard ja accedeix a l’escola de John Cranko (al Stuttart Ballet) de la mà del professor K. Pestov i finalitza els estudis a Barcelona al centre de dansa Studio Isadora, amb els mestres José Manuel Rodríguez i Enric Castán.
Ha assistit també a cursos amb Víctor Ullate, Lázaro Carreño, Maria Cristina Álvarez, Ángel Corella, Carmen Corella, Karemia Moreno, Esmeralda Maicas, Paca Silvestre, Ana Noya, Ruth Maroto i Tadeusch Matach, entre d’altres.
Comença la carrera professional amb el Ballet Nacional d’Irlanda (Dublín) ballant rols principals en diferents produccions clàssiques i neoclàssiques. Posteriorment forma part durant 4 anys del Ballet Víctor Ullate (Madrid) on interpreta tot tipus de repertori amb coreografies de Víctor Ullate i d’Eduardo Lao, i actua inicialment en el cos de ball i després com a ballarí solista.
Els darrers dos anys ha format part del Corella Ballet (d’Ángel Corella) en diferents rols solistes i principals. Imparteix classes a Studio Isadora des de el curs 2013-14.

Marta Fanés (ioga)

eulalia-camps Practia ioga des del 1993. Els seus mestres són Saúl Martínz i Ramon Cases. Té el diploma de professora de Ioga i està inscrita en el registre oficial de professionals de Catalunya pel Consell Català de l’Esport. Es forma, durant 3 anys, a l’Institut Internacional de Shiatsu, aquests estudis són fonamentals per a la seva formació personal i professional i es llicencia en Zen-Shiatsu (teràpies naturals i medicina oriental). Durant els anys 2008 i 2009 presenta un programa de ioga a Barcelona Televisió, Btv. Imparteix classes a Studio Isadora des d’octubre del 2010.

Àngels Forés (dansa clàssica, Royal Academy of Dance)

mercedes-biel Estudia dansa amb Joan Magriñá i obté el títol de ballarina de dansa clàssica de l’Institut del Teatre l’any 1975 i el 2008 obté l’equivalència a efectes de docència dels estudis superiors de dansa en l’especialitat de coreografia i tècniques de interpretació. Els anys 1970 a 1973 és ballarina del cos de ball del Gran Teatre del Liceu. Entre els anys 1978 i 1983 obté diversos tíols de la Royal Academy of Dance: Elementary Executant Certificate, Intermediate Executant Certificate, diploma de Dansa Romàntica, diploma de Dansa de Caràcter i Elementary Teacher. Cursa els estudis de castanyola de concert amb la Emma Maleras. Des de l’any 1972 és professora de Studio Isadora en la disciplina de la Royal Academy, essent-ne la responsable i presentant anualment alumnes a exàmens de Children’s, Major’s i Teacher’s.

Clara Granados (dansa clàssica, elasticitat, treball de puntes)

mercedes-biel Estudia dansa clàssica des del 1988 a Studio Isadora. També segueix altres disciplines, com modern jazz, dansa espanyola, escola bolera i flamenc, i s’examina fins al curs Intermediate de la Royal Academy of Dance. Té els quatre primers cursos i la revàlida del mètode de castanyoles d’Emma Maleras. Participa en la figuració de l’òpera L’enfant et les sortilges al Gran Teatre del Liceu i actua amb la companyia Arsis, Ballet de Cambra. El 2005 és professora de dansa clàssica i de coreografia al curs d’estiu de Sant Vicenç de Montalt, juntament amb Tatiana Yerakhavets, i el 2006 de les colònies a Borredà. El maig del 2006 obté el Certificate in Dance Performance Studies de la Shenandoah University (EUA). Funda la seva pròpia escola, a Gelida, l’any 2012. Des de l’any 2003 és professora de dansa clàssica a Studio Isadora.

Clàudia Iglesias (dansa clàssica, contemporani, elasticitat, treball de puntes, )

claudia-iglesias Estudia dansa clàssica, dansa espanyola, flamenc i contemporani a Studio Isadora. Amplia els estudis de dansa contemporània amb Anna Sánchez i Nadine Gerspacher. Participa en espectacles de Zarzuela, de contemporani i de dansa clàssica en diferents grups de dansa i des de el 2012 és professora. Actualment s’està formant en el programa ArtIDP. Assistent de coreografia i professora-repetidora als assaigs per a la festa anual de cloenda de curs de l’Studio Isadora.

Ksenia Korobchanskaya (dansa clàssica, variacions i repertori)

claudia-iglesias Obté la qualificació de Professional de Ballet Clàssic, Bachelor of Arts, a l’Acadèmia Vaganova de San Petersburg (Rússia), al 1998.
Del 1998 a 2003, forma part de la companyia St. Petersburg State Academic Ballet Theatre of Leonid Jacobson de San Petersburg (Rússia). Entre 2000 y 2003 treballa a l’ Escola Olímpica de Gimnàstica Rítmica de San Petersburg, (Rússia) com a professora de dansa, nivell inicial. Al 2003 i al 2004, és ballarina solista invitada a la «Universal Ballet Company» Corea del Sud.
De 2006 a 2010, treballa per la companyia «MSC cruises» i fins el 2012 és assistent de coreografia del “Star Cruises”.
Des de 2014 imparteix classes com a professora de dansa clàssica, nivell avançat, coreografia y classes de repertori i és convidada per el «Russian Masters Ballet Camp» de Alicante (España).

Mònica Mateo (dansa clàssica, dansa espanyola, dansa creativa)

monica-mateo Estudia dansa clàssica, dansa espanyola i escola bolera des del 1989 a Studio Isadora, on també realitza cursets amb José de Udaeta, Enric Torné i Manel Salas i s’examina fins al 8è curs de la Royal Academy of Dance. Participaen les òperes Lohengrin (1992), Carmen (1993) i L’elisir d’amore (1998) al Gran Teatre del Liceu. Forma part de la companyia Arsis, Ballet de Cambra. Des del 2005 és professora de dansa clàssica a Studio Isadora, i professora de dansa espanyola a l’Escola de Dansa Cristina Colomé. Es diploma en Fisioteràpia l’any 2009 per la URL. Es professora de Studio Isadora des de l’any 2005.

Esmeralda Maycas (professora convidada, dansa clàssica)

esmeralda-maycas Titulada en dansa clàssica per l’ Institut del Teatre, Barcelona. Perfecciona els seus estudis de dansa clàssica a Paris amb André Glegolsky i a l’École International de Danse Rosella Hightower, Cannes amb Jan Nuyts i José Ferrán.
Llicenciada en Pedagogia de la dansa per el MEC, Ministerio de Educación y Ciencia.
Balla repertori clàssic i neoclàssic a diferents Companyies europees; Ballet de Barcelona, Ballet de Cantabria, Ballet Pfalzstheaters Kaiserslautern, Ballet Statstheater Darmstadt, Kenmerk Danse Project, entre d’altres. Balla com a free lance en composicions coreogràfiques de projectes vinculats a d’altres propostes artístiques a Frankfurt, Alemanya.
Ha treballat amb mestres com Haydée Caycho, Galina Samsova, Ezbieta Jaron, Suky Shorer, entre d’altres, així com amb coreògrafs com Nicolás Beriozof, Cathy Sharp, Andris Plucis, (Forsythe Ballet.).
Com a pedagoga, la seva trajectòria engloba la formació de ballarins en dansa clàssica, tant en Centres de Dansa, Stages nacionals i internacionals així com en Conservatoris Professionals. Professora convidada en Companyies: Cía Metros de Ramón Oller, L’Anónima Imperial, Color Dansa, Balletto de L’Esperia (Italia), UlmerTheater (Alemania), ITD Jove Companyia de dansa, Cia Sol Picó, Ballet Nuevo Mundo de Caracas (Venezuela), Aliens Dance Company (Francia), Danzats (Jove Cia de dansa a Donosti), al IV Concurs Internacional de Dansa Valencia, al Curs Internacional d’estiu de Dantazagunea 2015 (Donosti)… .i a la Cía. Gelabert-Azzopardy, temporades 2004-05-06-07.
Des de l’any 2001 i actualment és professora de dansa clàssica en el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona.

Dani Méndez

Daniel Méndez nascut a Caracas, Veneçuela l’any 1990.
Va començar la seva trajectoria esportiva fent gimnàstica artistica durant quatre anys fins al 2002. Al 2013 va rebre una beca de formació professional en dansa contemporània a l’escola Area, espai de dansa i creació.
Ha treballat en companyies com Proyecto Experimental de Mauro Barahona, Natàlia Vignatti, IronSkullsCo, Dana Raz Dance Projects (Ballarina de Kibbutz Dance Company).
Es forma en diferents Workshops : David Zambrano, Laura Vilar, Miquel Barcelona, Roser Espinosa, Francisco Córdova entre d’altres.
Al 2013 funda la seva pròpia companyia Dimpro Dance Company amb la qual ha fet 9 creacions propies fins ara.
- Treballa com a Intèrpret i assintent d’Aimar Pèrez Gali.
- Ballarí del cantant de Trap C. Tangana. Participa en diferents activitats culturals.
- Professor de dansa contemporània a Studio Isadora (BCN) des del curs 2016 -17, CIED (BCN), Mab Dance Center (SANT ANDREU) , Estudi15 (OCATA) i Danzalona (BADALONA).

Arantxa Regué (dansa clàssica, dansa espanyola, jazz, reforç de puntes)

arantxa-regue Estudia dansa clàssica, dansa espanyola i escola bolera a Studio Isadora, i també jazz, claqué, balls de saló i comèdia musical amb professors de renom internacional tant a Barcelona com a l’estranger. Obté la titulació d’Elementary Executant de la Royal Academy of Dance i compagina els estudis de dansa amb la carrera de Dret. És ballarina d’Arsis, Ballet de Cambra, dirigit per Berta Vallribera, amb la qual actua en diversos teatres nacionals: Sant Cugat, Granollers, Terrassa, Mercat de les Flors, l’Espai, Grec, etc. i internacionals: Òpera de Berlín, Kuopio, Houston… Intervé com a ballarina a l’òpera Carmen a Macerata i a l’òpera Orfeo al Gran Teatre del Liceu. Actua com a ballarina i concertista de castanyoles amb l’Orquestra de Guitarres de Barcelona. És llicenciada en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2000. És professora a Studio Isadora des del curs 2003-2004.

Beatriz Sabaté (dansa clàssica, dansa espanyola, elasticitat, jazz, video clip)

beatriz-sabate Estudia dansa clàssica, dansa espanyola i escola bolera a Studio Isadora. Ha cursat els estudis de comèdia musical a l’escola Coco Comín. Forma part de l’Arsis, Ballet de Cambra, i participa en el rodatge de diversos videoclips, pel·lícules i espots publicitaris. És llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona el 2009 i actualment és Psicopedagofa a Talita, Fundació privada i a CODDIA, gabinet privat. És professora de dansa clàssica i de jazz a Studio Isadora des del curs 2004-2005 i repetidora per a la festa de clausura de l’estudi.

Arantxa Salaverría (responsable d’estudis, tutora, dansa clàssica, dansa creativa)

arantxa-salaverria Estudia dansa clàssica, dansa espanyola i escola bolera a Studio Isadora, i segueix cursets amb José de Udaeta i Víctor Ullate. També cursa altres disciplines, com modern jazz, contemporani, claqué i comèdia musical en diferents cursos internacionals, com per exemple a Chateauroux (França). L’any 1995 obté l’Elementary Executant Certificate de la Royal Academy of Dance de Londres. Del 1997 al 2000 és professora de dansa clàssica de nenes de 3 a 6 anys al col·legi de les Teresianes. Des del curs 2000-2001 és professora a Studio Isadora. Es llicencia en Biologia a la Universitat de Barcelona el juny del 2003.

Berta Vallribera i Mir (fundadora i directora de STUDIO ISADORA) (dansa clàssica, dansa espanyola, castanyoles)

berta-vallribera Estudia dansa amb Joan Magriñá i obté el títol de dansa clàssica i dansa espanyola de l’Institut del Teatre de Barcelona, amb menció honorífica de dansa catalana. Té el títol de piano del Conservatori Superior de Música del Liceu. El gener de l’any 1970 funda l’escola de dansa Studio Isadora. Compagina la tasca docent amb diversos cursets internacionals als quals és convidada periòdicament com a professora, com a Dorweiler (Alemanya), el Centre de Dansa Pineapple (Londres), Poitiers i Chateauroux (França). Durant diversos anys és solista del Ballet de Cambra de Joan Magriñá. La seva tasca coreogràfica s’inicia l’any 1972, en el Festial d’Estiu de Barcelona Grec. També fa diverses coreografies per a pel·lícules i programes de televisió. L’any 1986 funda la companyia Arsis, Ballet de Cambra, per a la qual crea i dirigeix espectacles que s’estrenen a Catalunya i fan gira a Alemanya, França, Itàlia, Amèrica Llatina i els Estats Units, entre altres països. La companyia actua en teatres importants, com l’Òpera de Berlín, Osimo, Bari, Urbino, Kuopio, Chateauvallon, etc., i participa en reconeguts festials internacionals. L’any 1992 assumeix la direcció coreogràfica de la cerimònia d’inauguració dels IX Jocs Paralímpics a Barcelona i de l’espectacle Nova Icària per a la inauguració de la Vila Olímpica de Barcelona. Des de l’any 1993 és convidada com a coreògrafa als teatres d’òpera de La Zarzuela (Madrid), La Monnaie (Brussel·les), Macerata Opera (Itàlia), Teatro Bellini (Catània, Itàlia), Arena di Verona (Itàlia), Gran Teatre del Liceu (Barcelona), Teatre de l’Òpera de Zuric (Suïssa), Teatre Nacional d’Òpera i Ballet de Ljubljana (Slovenia) per coreografiar Carmen, Falstaff, Le Nozze di Figaro, L’italiana in Alghieri, La Traviata, La Gioconda, Il Trovatore, Don Giovanni i Ballo in Maschera, entre d’altres, dirigits per Gilbert Defló, Pamela Howard, Guy Joosten i Pau Monterde.

Carlota Vilalta (dansa clàssica, puntes, ballance ballet, elasticitat)

carlota-vilalta Estudia dansa clàssica a Barcelona, a l’escola Studio Isadora de la mà dels Mestres José Manuel Rodríguez i Enric Castàn, i dansa contemporànea, tècnica Graham i Lemon a l’escola Anna Maleras. Més tard amplia els seus estudis a Madrid, amb els mestres Carmina Ocaña i Pablo Savoye. Segueix amb els seus estudis de dansa clàssica i contemporànea, i modern-jazz. Ha assistit a diferents cursos internacionals, a Londres, a Itàlia, i també a Segovia amb l’Ángel Corella, Carmen Corella y Lázaro Carreño. Ha cursat estudis superiors de la Royal Academy of Dance de Londres. Actualment està estudiant la carrera de Pedagogia de la Dansa a l’Institut del Teatre. Es instructora del mètode Gyrotonic Expansion System (Alemania).

Ildefons Vilanova (balls de saló)

Formació en balls de saló de competició al Dio Club, Roser Cortés i Josep Roca & Regina, i en modern jazz a l’escola de dansa Roseland. Actua des del 2004 en teatre, televisió, cinema i publicitat. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials a la Universitat de Barcelona. És professor de balls de saló en diversos centres i escoles des del 2003. Imparteix classes a Studio Isadora des de l’octubre del 2006.